ultrafutó tábor

Henglár György | 2017.01.03

Kedves Szilvi!

Először is azzal kell kezdenem, hogy nagyon-nagyon tisztellek és gratulálok az eddigi szinte emberfeletti eredményedhez!
Többször futottunk már együtt, pl. Optivita Kupán, de ezt persze te nem tudtad :), hatalmas élmény volt látni testközelből, ahogy futsz. Most pedig Vincze Zsófi blogjában olvastam, hogy január végén tartasz - idén már többedszerre - egy edzőtábort, találkozót ultrafutóknak, ami biztos még nagyobb élmény lehet, mint az eddigi 6 órás tapasztalásaim.

Ez iránt a tábor iránt szeretnék érdeklődni.
Van-e olyan felület, ahol esetleg minden le van írva és nem kell téged fárasztanom a kérdéseimmel?
Van-e a részvételnek valamilyen feltétele (kvalifikációs szint), pl. bizonyos szinten tudni kell futni, bizonyos távot már le kellett futni a jelentkezőnek?
Van-e részletes program?
Mennyibe kerül a tábor, mi van benne az árban?
Tudsz-e ajánlani szállásokat, éttermeket arra az időszakra?

Valószínűleg az idei táborhoz már későn kérdezek, nem tudom úgy megszervezni a saját részemet (munka, szállás, stb.), de azért meg szeretném tudni ezeket, ugyanis ha nem is idén, de a következő 1-2 évben mindenképpen részt szeretnék venni. Meg az az igazság, hogy a fokozatosságra törekszem a futásban - most még "csak" 6 óránál tartok, de ha minden jól megy, akkor jövőre már a 100 km-el fogok próbálkozni - és lehet, hogy a táborod inkább a jövőben fog csak beleilleni a felkészülésembe. De akkor már az információk birtokában legalább már tudnék tervezni.

Először is köszönöm válaszodat!

További sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:
Henglár György

Új hozzászólás hozzáadása