gratuláció

Krisztina | 2017.11.17

Kedves Szilvia!

2 hete kaptam ajándékba testvéremtől A másfél nap az élet című könyvet. Előtte már hallotam Lubics Szilvia nevéről, hogy hazánk kiemelkedő futója, de többet nem tudtam róla.
Magamról röviden: 26 éves vagyok, mindig is szerettem mozogni, főleg a labdasportokat, de 21 éves koromig úgy voltam vele, hogy csak néha-néha eljártam a barátokkal kicsit labdázni a közeli pályára vagy évente még általános iskolás koromban a kerületi atlétikai versenyeken részt vettem.
21 éves korom óta kezdtem rendszeresebben futni és konditerembe járni. Amatőr szinten űzöm ezeket a sportokat, igyekszem heti 4-5 alkalommal futni, és 3 alkalommal konditerembe járni, hogy futás mellett legyen egy kiegészítő edzés is. Valamikor ez kevesebbszer jön és jött össze,voltak olykor kimaradások is, de igyekszem minél többet.
Visszatérve a könyvre. Nemrég kezdtem el olvasni, most tartok a felénél körülbelül, és alig tudom letenni.. :) Nagyon inspirálóan hatnak rám a a szavai, mondatai, gondolatai és még sorolhatnám. Én ugyan nem futok ilyen hosszú távokat ( a leghosszabb egy félmaraton volt), de futásaim alatt sokszor én is eltöprengek nemcsak a futásról, hanem az életről, legyen az fájdalommal teli vagy örömteli. A könyv olvasása közben kezd megfogalmazódni bennem további életemnek céljai, amelyeket pár napja el is kezdtem.
Szeretnék gratulálni az eddigi teljesítményeihez, kitartásához, az életéhez, hogy egyszerre családanya, dolgozó nő és sportoló. Szeretném megköszönni, hogy olvasója lehetek egy ilyen könyvnek is, ami számomra nemcsak a futásról szól, hanem a kitartásról is az élet bármely területén.

Tisztelettel,
Krisztina

Új hozzászólás hozzáadása