Amennyiben személyre szóló dedikálással szeretnéd megrendelni a könyvet, az alábbiakat kell tenned:

Írj egy e-mailt az alábbiak szerint:

  • cím: masfelnapazelet@gmail.com
  • tárgy: rendelés-dedikálva
  • tartalom: megrendelő neve, szállítási címe (irányítószám, település, utca, házszám, szükség szerint egyéb ismertetőjele, csomagpontra történő szállítás esetén annak pontos megjelölése), telefonszáma
  • írd meg, hogy kinek szóljon a dedikálás, illetve, hogy szeretnél-e esetleg bármilyen személyes jellegű szöveget még bele (valamilyen alkalomra / valamilyen célból / valamilyen versenyre való felkészüléshez - bármi), valamint kerüljön-e bele dátumozás, ha igen, akkor milyen nap (lehet általad megadott nap - pl. születésnap - vagy amikor a dedikálás megtörténik)
  • írd meg továbbá, hogy előre utalással vagy a csomag átvételekor utánvétellel fizetnél-e szívesebben.

A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk, de nem automatikus (azonnali) üzenetként, hanem 24 órán belül.

A könyvet a GLS futárszolgálat szállítja ki a megadott címre. Kérjük, hogy olyan címet adjál meg, ahol munkaidőben át tudja venni valaki a könyvet. Kérheted GLS csomagpontra is a kiszállítást - ez esetben értesítést kapsz, és akkor veszed át a könyvet, amikor ráérsz. Csomagpontok listája: kattints ide!

Költségek:

Könyv ára: 3990 forint + kezelési költség: 500 forint + szállítási költség: 1200 forint (+ utánvétel esetén: 535 forint)

(2 és 3 könyv esetén a szállítási költség 1645 forint, az utánvétel összege pedig 735 forint)

Köszönjük!

Mivel a következő napokban Szilvi külföldre utazik versenyezni, ezért csak a 05.10-e estig beérkező megrendelést tudjuk 05.11-én elküldeni. Ezt követően is felvesszük a megrendeléseket, csak a szállítás időpontja  05.28-a lesz.